Ei voi kuin järkytyksellä lukea, kuinka Keskusta ja Kokoomus haluavat Suomesta takapajulan ja ydinjätteen hautausmaan. Anni Sinnemäki sanoo mainiosti: "Suomesta tulee vanhentuvan energiateknologian museovaltio." Minä en kertakaikkiaan voi ymmärtää, miten joku haluaa vielä tänä päivänä sellaista vaarallista ja kallista energiaa. Rakentamalla Suomeen lisää ydinvoimaloita voimme olla ihan varmoja, että rahoitusta ei riitä enää uusiutuvalle energialle. Ydinvoiman rakentaminen on niin kallista, että sitä ei edes rakennettaisi markkinavetoisesti. Nyt pitäisi panostaa uusiutuvaan ja puhtaaseen energiaan.

Miksi meidän pitää samaistua Itä-Eurooppaan ja entisiin Neuvostoliiton maihin? Eikö Kokoomuksenkin olisi aika siirtyä energia-asioissa tälle vuosituhannelle? Keskustakin voisi kuunnella nuoriaan, tulevaisuuden asioistahan tässä päätetään. Kaikki  mukaan äänestämään ydinvoima historiaan www.ydinvoima.fi/.

http://www.vihreat.fi/node/4967 ja http://www.vihreat.fi/node/4968

Vihreä, keskisuomalainen poliitikko Touko Aalto kirjoitti mielipiteessään hyvin siitä, miten ydinenergian rakentamisen vaikeuttaa uusituvan energian tuottamista ja estää uusien työpaikkojen syntymistä.