Minulla oli varmasti monen muunkin lapsiperheen ongelma: puistoon pitäisi päästä lasten kanssa, vaan matkaan menee liikaa aikaa lapsen vauhdilla eikä autolla oikein viitsisi sinne lähteä. Muutenkin rupesi jo seinät kaatumaan päälle ja liikkeelle tekemään mieli.

Koko kesän jahkailin ja näin talven tullen sain lopulta pyöräkärryn tilattua Saksasta. Tilasin vaan pokkana saksankielisiltä sivuilta (www.profirad.de), vaikka en osaa sanaakaan saksaa. Hyvin meni ja kärry tuli perille.

Eka reaktio kärrystä oli, että onpahan valtava vekotin. Miten tuon kanssa uskaltaa ajaa? Olin ihan tarkoituksella tilannut reilumman kokoisen kärryn eli siis Croozer kid for 2 (www.croozer.fi) enkä esimerkiksi 10cm kapeampaa Burleyta, koska haluan kärryn riittävän mahdollisimman pitkään. Lapset ihastuivat kärryyn välittömästi ja istuvat siellä tyytyväisinä. Pienempi nukahtaa sinne mainiosti päiväunilleen.

Vähän harmittaa, että tuli suotta tilattu kärryyn pienemmälle "pehmustekavennin". Sen ohjeista vasta sitten luin, että sitä ei tuohon kärryyn tarvita. Eikä tosiaan tarvitakaan, ei se edes oikein mahdu. Onneksi sille on muutakin käyttöä. Jonkinlainen matto kärryyn olisi vielä tarkoitus tehdä.

Kaiken kaikkiaan olen tähän mennessä ollut tosi tyytyväinen, vaikka koko tilaaminen hirvitti, koska kärryä ei päässyt etukäteen hipelöimään. Kärry kulkee hienosti niin pyörän perässä kuin rattainakin. Ylämäet ovat vaan todellista tuskaa...