Olen viimeinkin tainnut löytää keinon, jolla nuoremman saa yöunille kohtuu helposti. Keinon nimi on unipussi. Kaivoin vanhemman jäljiltä käyttämättä jääneen unipussin esiin ja tadaa, nuorempi näyttäisi viihtyvän siinä mainosti.

Ilmeisesti pinnasänky on liian iso unipaikaksi. Vaunuihin neitokainen nimittäin jää törröttämään kuin enkeli. Ei tarvita mitään hytkytyksiä tai kävelyitä, neidille vaan ulkovaatteet päälle ja vaunuihin. Sinne hän sitten nukahtaa omia aikojaan, yleensä aika nopeasti. Pohdin pitkään, että mikä siinä on ja ilmeisesti se johtopäätös, että neiti nukkuu paremmin ahtaammin oli oikea. Oi onnea =)

En varmaan koska unohda niitä mammuttilenkkejä isomman kanssa, kun yritin häntä saada nukkumaan päiväunia. Se oli ihan karseaa. Itsekin oli aivan väsynyt, koska yöllä(kään) ei nukuttu. Nyt vanhempi onneksi  nukkuu öisin. Tosin heti perään täytyy sanoa, että tänään taitaa olla poikkeus. Nyt ei kuulemma yhtään nukuta, mutta siihen taitaa vaikuttaa tosi harvinaiset päikkärit. Hoh hoijaa.