Sainpa lopulta ommeltua pari sadesuojaa; pyöräkärrylle pressusta ja rattaille Reiman kankaasta sekä epämääräisestä läpinäkyvästä muovikankaasta. Onnistuivat jopa kohtuullisen hyvin, vaikka ajan puutteen vuoksi kumpikin tuli tehtyä vähän sinne päin ja pressun ompeleminen arvelutti. Rattaiden sadesuojus ei tosin oo ihan symmetrinen, kun kankaat eivät millään pysyneet kasassa ja nuppineuloilla ei viittinyt rei'ittää.

1239639343_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aika söpö siitä tuli, vaikka ite sanonkin: vaaleanliilaa kangasta vaaleanpunaisella kanttauksella sekä heijastintereet saumoissa. Saa nyt sitten nähdä, miten se kestää. On jo kolmas sadesuojus rattaille. Aiemmat on olleet jotain läpinäkyvää muovikangasta, joka on lähtenyt repeämään saumoista. Nyt niissä kohdin on Reiman kangasta, joka toivottavasti kestää pidempään.

Seuraavana työnä ois vanhemmalle prinsessapuku, sopivasti sattu löytymään ohjekin vanhasta Suuri Käsityö lehdestä. Kankaat tuli kyllä aika kalliiks, että toivottavasti sille on sitten käyttöä, ainakin sitä on tosi kovasti toivottu.