Pohdin tässä taas pestessäni matkapahoinvoinnin jäljiltä turvaistuimen pehmustetta, että miksi kaikki lasten tarvikkeet ovat niin tylsän värisiä. Ekan kerran törmäsin ongelmaan ostaessani vaunuja; tarjolla oli vain tummansinisiä, mustia ja jokunen tylsän beige. Ei muita. Ei siinä mikään auttanut, pakko oli tyytyä vähiten karmivaan. Onneksi viime vuonna törmäsin sentään yksiin (!!!) vaaleanpunaisiin vaunuihin.

Toisen ja kolmannen kerran harmistuin taas todella, kun etsin kivannäköistä turvaistuinta lapselle. Jälleen oli tarjolla tuttuja tummia ja tylsiä värejä. Ei ainuttakaan lapsen tai äidin silmiin kivalta näyttävää. Toista turvaistuinta ostaessa tutkin asiaa netistä, alunperin toki turvallisuusnäkökulmasta. Turvaistuimia tehdään kyllä kaikissa väreissä! Suomeen niitä ei vain oteta myyntiin. Miksi meitä suomalaisia kiusataan? Täällä on muutenkin jo niin harmaata. Tällä kertaa löysimme sentään puna-mustan istuimen...

Minä haluan lisää värejä lasten tuotteisiin! Oi kuinka ihanaa olisi ollut lykkiä tyttöjä vaaleanpunaisissa rattaissa ja ostaa autoon sopivat vaaleansiniset tai -punaiset istuimet. Nykyiset kankaatkin ovat niin helppoja pestä, että vaalea väri sopii tänne kurakeleillekin. Näin jälkeen päin ajattelen, että olisi vaan pitänyt tilata netistä. Sieltä ne parhaat löytää ja hinnatkin on halvemmat.